5 Mest Populære Pigenavne!

Film
February 16th, 2021

Hvad er de 5 mest populære pigenavne i 2020? - Hvis du mangler lidt inspiration til hvad du skal kalde din nye lille datter, så får du her lidt inspiration til de mest populære pigenavne fra 2020. 

Her får du listen over de mest populære pigenavne fra 2020. 

1. Emma

2. Alma

3. Clara

4. Freja

5. Sofia 

Top fem er rimelig klassiske danske pigenavne men også nogle mere specielle navne har sneget sig op på top 50 listen i 2021, hvor man blandt andet kan finde navne som Mynte, Merle og Saga.  

Er du i tvivl om hvordan du vælger det helt rigtige navn til dit barn? Så får du her et par gode tips til at vælge navnet til din datter. 

Du kan blandt andet starte med at lave en liste, du kan eksempelvis lave en liste og få din partner eller barnets anden forælder til at gøre det samme, og derefter gå hinandens lister igennem, se om der er fællesnævnere på jeres lister, altså navne der går igen, eller bliv inspireret af hinandens lister. 

Lav så en samlet liste med navne i er enige om, og hvis der ikke er et navn i med det samme kan udvælge, kan i vente til barnet er født og se hvilket navn der føles bedst til lige netop hende. 

Næste indlæg