De 5 Bedste Skiferie Steder

Film
April 19th, 2021

Solen skinner fra en skyfri himmel, temperaturen siger frostgrader og du har åbnet din skijakke fordi solen bager på dine røde kinder. Du tager som en af de første, skiliften op til toppen og nyder lige udsigten i 2 sekunder, inden du suser ned ad den røde løjpe. Senere på dagen holder du pause i solen mens du nyder en iskold fadøl -  kunne du tænke dig dette? så læs med her og få ideer til de 5 bedste skiferie steder! 

  1. Cortina d'Ampezzo - Finder du i Italien og er stedet der ofte er beskrevet som det smukkeste sted på jorden. Byen emmer af Italiensk kultur og er man til shopping og byliv, er det måske stedet for den næste skiferie!
  2. Chamonix i Frankrig - Charmerende fransk by med massere af byliv, hyggelige brostensbelagte små gader og endda bilfri centrum. Skisportsstedet er kendt som stedet hvor ekstremsporten opstod med sloganet "falder du, dør du" - Tør du lægge vejen forbi?
  3. Zermatt i Schweiz - Er et fantastisk naturskønt sted med udfordrende løjper og mange betragter det som det ultimative skisportssted. Ikke så langt fra Zermatt ligger Matterhorn Glacier Paradise -svævebanen – den højeste i Alperne, hvilket også er et besøg værd! 
  4. Kitzbühel i Østrig - er ren idyl og har en Tyroler stemning over sig. Med sine små hyggelige brostensbelagte gader hvor hestetrukne kaner ses omkring hvert et gadehjørne og det livlige natteliv, er det helt klart det oplagte sted at holde sin skiferie. 
  5. Bend i Oregon - Vi skal en tur til Bend i Oregon i USA. Her skal man tage til hvis man gerne vil kunne sige at man har stået på ski ned ad Mount Bachelor bjerget. Et skiområde med rigelig plads til nybegyndere men også de garvede skiløbere. 

God ferie! 

OBS: som mærkatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansiering fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af Medaljoner, eller utallige andre gode varer. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.

Næste indlæg