5 Rigeste Kvinder I Danmark

Kendte
April 7th, 2021

Kvinder kan også - og det har de her 5 seje power kvinder bevist med deres millionvirksomheder. Faktisk myldrer det med kvindelige mange millionærer og her er de første 5. Måske har de arvet, måske har de tjent dem selv - og hvad så? De er stadig mega seje! Se her hvem de er.. 

De 5 rigeste kvinder i Danmark:

  1. På førstepladsen ligger Hanni Toosbuy Kasprzak som er ejer af Ecco sko koncernen, som hun har arvet fra sin far. Hendes formue lyder på 14,7 milliarder kr. 
  2. Andenpladsen går til søstrene Sofie Krik Kristiansen og Agnete Kirk Thinggaard som er døtre af LEGO stifteren Keld Kirk Kristiansen. De er begge gode for 3,9 milliarder kr. 
  3. Pandora ejeren Winnie Dahl ligger nr. 3 på listen, som sammen med sin mand har stiftet Pandora. Hendes formue lyder på 3 milliarder kr. 
  4. Fjerdepladsen går til Merete Bech Povlsen som sammen med sin mand har Bestseller koncernen. Hun er god for 2,3 millarder kr. 
  5. Til sidst ligger Karin Clausen som ejer 6% af Danfoss og er datter af stifteren Mads Clausen. Hun er god for 2,2 milliarder kr. 

Opskriften på millioner har jeg ikke, men man kan altid drømme sig til dem og håbe på at drømmen går i opfyldelse! 

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Sif Jakobs øreringe eller utallige andre gode varer. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i dette indlæg.

Næste indlæg