Kort om Trendydeal.dk

Trendydeal.dk blev etableret i 2017 med det formål at sælge Elektronik, mobiltilbehør som powerbanks, opladerkabler osv. til de danske forbrugere. Hos Trendydeal.dk tilbyder vi de nyeste og bedste produkter indenfor mobiltilbehør og højtalere. Vores indkøbere holder hele tiden øje med de seneste trends og nye tiltag på markedet. Det resulterer i en shop med et meget bredt sortiment, hvor vi altid har mange varer på lager og kan levere meget hurtigt til vores kunder.

Trendydeal.dk sælger kvalitets tilbehør til mobiltelefoner, powerbanks

Vores mål er at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse i vores univers af topaktuelle varer, god service, gratis forsendelse, livstidsgaranti og 60 dages fuld returret samt branchens bedste kundeservice!

Kundeservice

Hos Trendydeal.dk ligegr vi meget vægt på kundeservice, vi går meget op i at alle skal have en god oplevelse, når de handler hos os. Vi har derfor valgt at ligge rigtig stor vægt på levering, god service, 60 dages fuld returret og selvfølgelig verdensklasse support.

Gratis fragt
Trendydeal.dk giver selvfølgelig gratis fragt på alle ordre, da vi ikke vil lægge ekstra omkostninger for forbrugerne.
Ordre fortaget inden kl. 16.00 på hverdage, sendes afsted samme dag, dette sikre at vores kunder oftest modtager ordren den efterfølgende hverdag. Vi har også skåret leveringstiden ned til kun 1 – 3 hverdage, for vi ved hvor træls det er at have købt noget og så skulle vente en hel uge for man modtager varen. Der tages forbehold for forsinkelser.
60 dages fuld returret
Vi giver alle vores kunder 60 dages fuld returret på varer købt hos Trendydeal.dk. Dette har vi valgt at give for at sikre at alle kan have mulighed for at tjekke produktet ud inden en endelig beslutning. Læs om kravene her.
Verdensklasse support
En anden ting vi ligger rigtig stor vægt på er support. Du kan derfor kontakte os alle ugens dage fra 08.00 – 21.00 på mobil: 61319277 og døgnet rundt på mail: kontakt@trendydeal.dk. På mail svarer vi normalt inden for 2 timer, der kan være nogle enkle undtagelser.

Mission

I fremtiden vil vi forfølge vores koncept om at sælge powerbanks og vi vil konstant have fuld fokus på at ekspandere. Målet er at blive kundens foretrukne udbyder af de nyeste produkter inden for mobiltilbehør. Samtidig vil vi bibeholde vores koncept om salg af mobiltilbehør til konkurrencedygtige priser og gratis levering. Det er vigtigt, at kunderne føler sig trygge, og derfor prioriterer vi kunderne rigtig højt hos Trendydeal.dk.

Firmaoplysninger

E-Enterprise Invest IVS
Webshop: www.trendydeal.dk
CVR nummer: 39729857
Kontoradresse: Vibevej 15, 6705 Esbjerg Ø

Kundeservice: 61 31 92 77
E-mail-adresse: kontakt@trendydeal.dk