OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL – LEVERING

Levering

Hvor lang tid tager leveringen?

Hos Trendydeal.dk går vi meget op i tilfredse kunder, vi har derfor hurtig og gratis levering. Hvis du bestiller din vare inden klokken 16.00, bliver den sendt samme dag. Levering tager typisk 1 – 4 hverdage.

Hvordan sender jeg min pakke retur?

Det eneste du skal gøre er at sende din orde tilbage til os, hvor du vedlægger den ordrebekræftelse, som er med i pakken, eller et papir, hvor du tydeligt skriver dit navn og fakturanummer, så vi kan se hvor ordren kommer fra. Husk at du har 60 dages fuld returret hos Trendydeal.dk!

Hvad koster leveringen?

Hos Trendydeal.dk er der GRATIS LEVERING til nærmeste pakkeshop ved køb for over 300 kr. og 600 kr. gratis til valgfri adresse.

Hvornår sender i min ordre?

Vi sender bestillinger på alle hverdage klokken 16:00. Så hvis du bestiller før klokken 16:00, sender vi din ordre samme dag. Du vil også modtage en mail, når din ordre er afsendt fra vores lager.

Sender i til udlandet?

Vi har desværre ikke muligheden for at sende til udlandet i øjeblikket, men vi arbejder på det. Ved større ordre, så kontakt os for at høre nærmere.

Hvad hvis jeg ikke er hjemme, når min ordre bliver leveret?

Hvis du ikke er hjemme når din ordre bliver leveret, vil postmanden efterlade en besked til dig, hvorefter du selv kan afhente din pakke i nærmeste pakkeshop indenfor 2 uger. Hvis du ikke afhenter pakken indenfor fristen, vil den automatisk blive returneret til Trendydeal.dk.