Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager leveringen?

Hos Trendydeal.dk går vi meget op i tilfredse kunder, vi har derfor hurtig og gratis levering. Hvis du bestiller din vare inden klokken 16.00, bliver den sendt samme dag. Levering tager typisk 1 – 4 hverdage.

Hvordan betaler jeg?

Vi tager imod de fleste kreditkort såsom VISA/Visa Dankort, Mestercard og Dankort. Vi tager også imod Mobilepay, som er en super hurtigt løsning.

Hvordan sender jeg min pakke retur?

Det eneste du skal gøre er at sende din orde tilbage til os, hvor du vedlægger den ordrebekræftelse, som er med i pakken, eller et papir, hvor du tydeligt skriver dit navn og fakturanummer, så vi kan se hvor ordren kommer fra. Husk at du har 60 dages fuld returret hos Trendydeal.dk!

Hvordan får jeg rabatkuponer?

Det gør du ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev (tilmeld dig via hjemmesiden, se menuen til højre eller forsiden). Ved tilmelding af nyhedsbrev for du rabatter helt op til 70 % alle nye tilmeldte for en rabatkode på 10 %. Du kan også synes godt om vores Facebook-side, hvor vi løbende vil lægge gode tilbud, rabatkoder og konkurrencer op, du kan synes godt om siden her.

Hvor hurtigt svarer i på min mail?

Du kan forvente svar inden for få timer! hvis du skriver i mellem 7 – 21 også i weekenden! Julen kan dog være en undtagelse, men vi prøver det bedste.

Hvordan køber jeg som virksomhed?

Hos Trendydeal.dk har vi valgt også at lave erhvervaftaler. Hvis du vil købe som firmagave, og skal bruge mange, så vil vi bede dig skrive en mail til os på erhverv@trendydeal.dk. Du kan læse mere om erhvervsaftale her.

Fandt du ikke det du ledte efter? Så er du meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper med et smil 🙂